METGES/SES PER EQUIPAMENT PERSONES SENSE LLAR A BA
Suara Cooperativa
BARCELONA, Spain
hace 1 hora
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Suara Cooperativa és una empresa d'economia social amb més de 30 anys d'experiència en el sector de l'atenció a les persones.

Desenvolupa la seva activitat en els àmbits de d'educació i formació (escoles bressol, escoles d'adults, formació ocupacional), serveis socials (dones, famílies, infants, joves), benestar personal i promoció de l'autonomia (Serveis a la llar, a persones grans i persones amb necessitats de suport), i ocupació i treball.

Suara és una cooperativa innovadora, propera, participativa i socialment responsable. És membre de Clade Grup Empresarial Cooperatiu.

Necessitem amb caràcter d'urgència INFERMERS / ES I METGES / SES que tinguin disponibilitat per treballar en l'Equipament Integral Zona Franca (Barcelona) : servei d'acolliment diürn i servei d'acolliment residencial nocturn de primera acollida per a persones sense sostre.

6 mesos

Nombre de llocs ofertats

Requisits

Experiència amb persones sense sostre.

Estudis :

Llicenciat amb titulació de Medicina (imprescindible)

Idiomes :

Castellà Avançat (valorable)

Català Avançat (valorable)

Salari fins a

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación