TÈCNIC LABORAL
Infofeina
Girona, Girona
hace 5 días

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Per Assessoria de Girona ciutat cerquem un TÈCNIC per al seu DEPARTAMENT LABORAL realitzant tasques de gestió de personal, nòmines i assegurances socials, tramitació d'altes, baixes i realització de contractes laborals i liquidacions, gestions d'impostos anuals i trimestrals, gestions amb la TGSS i INSS.

Busquem principalment una persona amb experiència laboral en lloc de treball similar. Haurà de saber gestionar clarament tota L'OPERATIVA LABORAL de l'empresa, tindrà atribució de responsabilitat exclusiva en la gestió documental dels expedients administratius relacionats amb una determinada cartera de clients.

Es requereix domini d'aplicacions ofimàtiques OFFICE, i de les aplicacions informàtiques per a la gestió administrativa de nòmines i assegurances socials (contrat , cont , sistema RED), i es valorarà facilitat en l'aprenentatge per adaptar-se a noves eines informàtiques pròpies de l'empresa.

Atès que l'horari és partit, amb pausa al migdia, es prioritzaran les candidatures de la mateixa població o rodalies més properes.

Nivell d'estudis acabats :

Grau amb titulació de Grau en Relacions Laborals (valorable)

Temps d'experiència :

1 any

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Completa

Jornada Completa

Perspectiva de la feina :

Estable

Disponibilitat d'incorporació :

Sou :

EN FUNCIÓ DE LA VÀLUA I EXPERIÈNCIA APORTADA PEL CANDIDAT. (el salari és negociable)

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación