Responsable de projecte -Netzero
LAVOLA 1981, SA
BARCELONA, BARCELONÈS, BARCELONA
hace 5 días
source : Departament d'Empresa i Treball

Descripción de la oferta

Vols formar part d'una consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global? Si també creus que la sostenibilitat és un aspecte clau per al planeta i tens ganes de ser part de l’equip d’experts que treballa per fer-ho realitat, Anthesis Lavola és la teva empresa! Actualment busquem un / a Responsable de projecte altament motivada per donar suport a la nostra creixent oferta de serveis de Net Zero (gestió de carboni i energia).

La teva funció estarà orientada al client i se centrarà en la gestió innovadora de les emissions de carboni de les empreses.

Seràs propietari de projectes líders en el mercat per establir objectius basats en la ciència i Net Zero, basats en plans d'acció climàtica que impulsen la reducció i neutralització d'emissions en les operacions internes i sobretot, en la seva cadena de valor.

Els projectes i clients abastaran múltiples indústries, que van des de companyies cotitzades en l'IBEX-35 fins marques boutique, i que requereixen el compromís amb els clients i els seus proveïdors a tot el món.

Ubicación : BARCELONA - BARCELONÈS - 08022 BARCELONA

Detalle de las funciones del puesto de trabajo

Identificar, abordar i respondre als desafiaments dels clients relacionats amb la gestió corporativa del carboni. Impulsar i construir relacions de forma independent amb clients clau, i contribuir a identificar i assegurar noves oportunitats de clients.

Demostrar activament el lideratge intel·lectual mitjançant, per exemple, presentacions en seminaris web, redacció de blocs i documents tècnics i participació en fòrums líders i o creació de xarxes, etc.

Treballar amb equips globals de prestació de serveis de Gestió de carboni i Energia per promoure el desenvolupament de propostes de valor i innovadores contra el canvi climàtic.

Proporcionar lideratge tècnic i suport als membres de l'equip júnior. Gestionar diversos projectes de forma independent amb una supervisió per complir amb terminis ajustats.

Col·laborar amb experts en sostenibilitat i consultors tècnics globals de Anthesis, no només per lliurar grans projectes sinó també per donar suport al desenvolupament de noves àrees de servei i productes innovadors per als nostres clients.

Requisitos

 • Experiencia 6 años. Més de 6 anys d'experiència en el lliurament de projectes de gestió de carboni, ja sigui en l'empresa o en un entorn de consultoria.
 • TÍTULO OFICIAL DE MÁSTER
 • título oficial de máster - ciencias ambientales
 • catalán (hablado superior, escrito superior)
 • español (hablado superior, escrito superior)
 • inglés (hablado c1 - d.funcional, escrito c1 - d.funcional)
 • Competencias / conocimientos : Formació universitari en Ciències Ambientals o Enginyeria. Es valorarà Màster o Postgrau en l'àmbit del canvi climàtic o la planificació estratègica.
 • Coneixement profund i experiència substancial en l'aplicació d'estàndards crítics de comptabilitat, informes i establiment d'objectius, especialment GHG Protocol, SBTi, TCFD, i CDP.

  Excel·lents habilitats de gestió de projectes i equips de treball. Fortes habilitats de comunicació i consultoria. Nivell avançat en l'ús d'eines de modelatge i manipulació de dades.

  Gestió eficaç de el temps i habilitats organitzatives. Capacitat per respondre positivament a la pressió i adoptar un enfocament flexible per a un entorn de treball dinàmic, canviant i en ràpid moviment.

  Presència professional amb capacitat per a establir ràpidament credibilitat personal i demostrar experiència. Capaç de treballar en equips virtuals en diferents zones horàries.

  Condiciones del puesto de trabajo

 • Contrato laboral temporal (12 meses)
 • Jornada completa
 • Otros beneficios : Formar part d'una organització que treballa per aconseguir un món més sostenible. Bon ambient de treball.
 • Incorporació immediata (teletreball). Projecció i creixement professional. Participació en projectes d’iniciativa social.

  Oportunitats internacionals i xarxa de contactes global. Jornada completa en horari flexible. Divendres de 8h a 15h. 4 setmanes de jornada intensiva (de 8h a 15h) a l'estiu.

  Contracte 6+6 amb possibilitats d’estabilitat. Retribució negociable segons expertesa aportada per la persona candidata.

  Retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i / o tiquet transport).

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación