Un/a Suport Comercial junior (nivell alt de francès)
Amb les persones
Bisbal d'Empordà (La), Girona, Spain
hace 1 día
source : Iberempleos

Si tens experiència i / o formació en tasques administratives i recolzament a departament comercial i el teu fort són els idiomes, tenim un projecte per tu! L empresa on treballaràs es troba a la zona del Baix Empordà i aposta per la innovació constant en el seu producte i per la formació de treballadors per tal d oferir un pla de carrera estable.

Gaudiràs d un bon ambient de treball i d un equip de treball que t ajudarà en tot el que necessitis per assolir l èxit en la teva posició.

Les tasques que realitzaràs seràn : Prospecció de potencials clients en el territori geogràfic assignat, seguint els paràmetres de venda definits per l’empresa.

Determinar formes estratègiques d’actuació.· Captació de nous clients internacionals por mitjà de : Assistència a fires nacionals.

BBDD clients i telemàrqueting. Prospecció de nous mercats a través de Càmeres de Comerç, COPCA, Icex,...· Portar i coordinar la xarxa de representants externs a la seva zona.

 • Visites i presentació comercial a clients.· Elaboració de pressupostos i ofertes (dintre dels paràmetres marcats per direcció) Negociació de preus amb els clients.
 • Assessorar al client a nivell tècnic i comercial.· Resolució de possibles incidències amb clients durant el procés de producció de la comanda o el producte acabat.
 • Preparació i assistència a fires comercials.· Preparació d’informes de visites i posterior entrega al Director de Ventes. CRM PCMOVIL
 • Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación