Girbau: Operari(a) Muntatge
GIRBAU, S.A.
Vic, España
hace 9 días
source : Emprego

Intensiu de dilluns a divendres Sou Segons conveni Tipus de contracte Inicialment 3 mesos amb possibilitats d ampliació. Durada contrate 3 mesos, amb possibilitats de continuitat segons perfil i volum de feina.

Descripció Cerquem personal per a treballar com a operari a la secció de muntura. Pensem en una persona dinàmica, responsable i compromesa amb els valors de la organització.

Data publicació 08 / 02 / 2019 - Requisits TitulacióValorable FP Mecànica o similar Es valoraràExperiència prèvia demostrable en lloc de treball similar.

RequerimentsExperiència prèvia realitzant tasques de muntatge en el sector metal-lúrgic. Coneixença d instruments : tornavís manual, elèctric, trepadora, martell, entre altres ImprescindibleDisponibilitat per treballar matí i tarda. Altres requisits -

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación