educador/a social Granollers
Fundació Mercè Fontanilles
GRANOLLERS, Spain
hace 23 horas
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Educador / a social en servei residencial d'atenció a l'adolescència situat a Vic. Ambl'encàrrec de responsabilitzar-se de l'acció educativa, comunitària i d'intervenciófamiliar dels adolescents i joves així com del bon funcionament del servei.

Es requreixDiplomatura o Grau en Educació Social, Titulació en mediació intercultural o cicleformatiu de grau superior en integració social.

Experiència mínima de dos anys enintervenció amb adolescents i joves. Es requereix residència propera a la comarcad'Osona o del Vallés Oriental.

Es requereix certificat d'antecedents penals per delictesde naturalesa sexual vigent. S'ofereix contractació a temps complert, organització pertorns amb la realització d'un cap de setmana de cada 3.

Subcategoria

Altres serveis a les persones

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Implicar l’infant, adolescent i jove en el seu procés educatiu. - Elaborar i revisar elprojecte educatiu individual (PEI) i realitzar les revisions corresponents.

 • Fomentar laintegració i convivència dels adolescents i joves en l’entorn. - Realitzar lescorresponents tutories i orientacions individuals.
 • Intervenir en la solució de lessituacions conflictives amb finalitat educativa. - Acompanyar-lo en aquellsdesplaçaments que sigui necessari.
 • Desenvolupar els objectius educatius, implicant-seamb els infants, adolescents i joves en la vida quotidiana del centre : neteja, cuina,manteniment, etc.
 • Treballar les carències afectives dels adolescents i joves a fid’ajudar-los a adquirir un nou equilibri emocional. - Acompanyament educatiu per lamillora de la situació sòcio-familiar.
 • Programar , realitzar i revisar activitatssocioculturals pels adolescents d’acord amb el projecte educatiu individual.
 • Mantenirreunions amb l’equip per tal d’establir criteris unificats d’actuació. - Elaboració delsinformes i protocols. - Participar en l’avaluació del projecte individualitzat.
 • Nivell Formatiu

  DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICA

  Nivell del títolTema del títolNom del títol DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICAEDUCACIÓ SOCIAL

  Competències

  Nivell CAPACITAT DE RESOLUCIÓ DE PROBLEMES ALT orientació I SERVEIS A LES PERSONES ALT CAPACITAT D'ADAPTAR-SE AL CANVI I A LA MILLORA CONALT treball en equipALT CREDIBILITAT TÈCNICA ALT compromís i disponibilitatALT

  IdiomesParlatEscrit

  CATALÀSUPERIORSUPERIOR

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  1 any EN TASQUES SIMILARS

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Retribució segons conveni d'acció social amb infants i joves.

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación