PALETA i PINTURA
GESTION INTEGRAL DE INSTALACIONES, S.L.
BARCELONA, Spain
hace 5 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Manteniment integral d'edifici en tasques de paleteria, pintura i altres

Categoria

Immobiliari i construcció

Subcategoria

Oficis de la construcció

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Treballs de paleta : reparacions, ajudes, treballs de conservació en solats, xapats i alicatats, revestiments i pintures, falsos sostres modulars o continus, aïllaments, sòls continus, sòls tècnics, petites demolicions, petites actuacions d’adequació i modificació d’envans.

Cobertes : conservació i neteja d’embornals, cassoletes, canalons i reixes, repassos i reparacions de goteres i impermeabilitzacions, revisió de fixacions, delimitacions i proteccions.

 • Revestiments : conservació del bon estat dels revestiments dels paraments horitzontals i verticals, reparació de desperfectes que es puguin produir com aconseqüència del normal desenvolupament de l’activitat diària;
 • reposició al seu estat inicial d’aquells que per motius de tasques de manteniment i / o reparació es vegin afectats. Especialment, es controlaran els voladissos o qualsevol altre elements que pugui arribar a desprendre’s i impliqui un risc per a les persones.

  Pintura : pintura dels espais com a conseqüència d’alguna incidència o del deteriorament o brutícia de la pintura existent, inclòs planejament, poliment i protecció de mobiliari, instal·lacions o qualsevol altre element de l’espai.

  Vidres : inclosos els miralls i llunes en portes.Perímetre exterior dels edificis : reparació de voreres, terrasses, zones exteriors d’accés, vorades, escales, baranes, reposició d’elements de senyalització vial, neteja i reposició d’embornals, tractament de grafits en façanes i paraments, reparacions de tanques i tancaments exteriors.

  Nivell Formatiu

  TÍTOL FP DE GRAU MIG

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL FP DE GRAU MIGEDIFICACIÓ I OBRA CIVILTècnic en Construcció TÍTOL FP DE GRAU MIGEDIFICACIÓ I OBRA CIVILTècnic en Obres de paleteria

  Nivell

  No s'han trobat resultats

  Permisos de Conduir

  B-AUTOMÒBIL < 3.500 KG, SEIENTS < 9, AMB REMOLC < 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Experiència contrastada en la prestació de serveis de manteniment de paleteria i pintura.

  LABORAL INDEFINIT

  Durada del contracte(mesos)

  1614

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación