ElectromecÀnic Montador
SOP SELECCIO, S.L.
Barcelona, España
hace 12 días
source : Emprego
 • SERVEIS D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL Empresa dedicada a la fabricació de maquinaria d'ús industrial , ublicada al Vallès Oriental , precisa : ELECTROMECÀNIC / A MONTADOR / A Candidats amb formació a nivell de FP II o CFGM o CFGS en Electromecànic.
 • S'encarregarà del muntatge de maquinaria industrial , tant a l'empresa com a la posta a punt al client final. Persona amb disponibilitat de viatjar, i capacitat de comunicació en anglès.

  Preferible resident a la zona del Vallès Oriental . S'ofereix contracte estable i directa amb l'empresa. Sou i condicions negociables.

  Categoria Professions, arts i oficis Subcategoria Altres oficis Experiència 2 anys Nombre de llocs ofertats 1 - Ubicació Província BARCELONA Municipi BARCELONA Codi Postal 08001 -

  Requisits Experiència en muntatge de maquinaria industrial , tant a l'empresa com a la posta a punt al client final. (imprescindible) Estudis : Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Electromecànica Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació de Fabricació mecànica FP II amb titulació de Electrònica FP II amb titulació de Electromecànica FP II amb titulació de Mecànica Idiomes : Castellà Mitjà (imprescindible) Anglès Mitjà (imprescindible) Català Mitjà (imprescindible) Carnets de conduir : B S'ofereix contracte estable i directa amb l'empresa.

 • Contracte Relació Laboral LABORAL INDEFINIT Durada del contracte 3 mesos+indefinit Jornada COMPLETA Horari 8 a 13h. i de 15 a 18h.
 • Salari des de 0 Salari fins a 0 -

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación