RESPONSABLE/A COMPRES INTERNACIONALS (TECNOLOGIA I
axxon
BANYOLES, ES
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Grup empresarial especialitzat en Tecnologia Industrial pel tractament de fluids, amb forta presència a nivell nacional i internacional, precisa incorporar un / a, ENGINYER / A COMPRES INTERNACIONALS (TECNOLOGIA INDUSTRIAL) En dependència a la Direcció de Compres del grup, la persona seleccionada serà l encarregada de : Gestió integral del procés de compres (determinar polítiques de compres, gestió de proveïdors, negociació i marc contractual).

Millorar el parc de proveïdors per aconseguir que sigui global, validat per tecnologies i per nivell de requeriments (recolzament en la recerca d aprovisionament, enginyeria i qualitat proveïdors).

Col·laborar amb el departament enginyeria en la realització de nous projectes Col·laborar amb el departament tècnic amb el seguiment del proveïdor i el compliment dels requisits per l homologació de la peça.

Vigilar els índexs de preus dels components de compres. Seguiment del pla d avaluació de proveïdors, conjuntament amb el responsable de la Gestió de la Qualitat.

Supervisar la tramitació i petició de càrrecs i abonaments de proveïdors. Millores del mòdul de compres del ERP S ofereix : Incorporació en una sòlida empresa posicionada en el seu sector.

Participar activament en l estratègia de Compres del Grup.

Categoria

Compres logística i magatzem

Subcategoria

Compres i aprovisionament

Nombre de llocs ofertats

COMPLETA

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación