VOLS COMBINAR FEINA COM DUI EN CENTRES PER GENT GRAN A BARCELONA?
Infofeina
Província Barcelona
hace 6 días

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Elaborar el Pla d'atenció d'infermeria (PAI).Participar en les sessions interdisciplinàries per tal d'elaborar, avaluar i modificar el Pla individual d'atenció de cada persona.

Fixar els objectius adreçats al manteniment o a la recuperació de l'estat de salut i de l'autonomia funcional.Afavorir la integració dels familiars en el procés d'atenció i en la cobertura de les necessitats afectives i relacionals de la persona, conjuntament amb la resta de l'equip.

Aplicar les tècniques pròpies d'infermeria.Preparar, distribuir, administrar i fer el seguiment de la medicació i dels tractaments prescrits pel professional mèdic.

Programació i l'organització de les tasques assistencials i administració dels medicaments. Establir la comunicació interna per tal de garantir la continuïtat assistencial.

Avaluació continuada de les necessitats bàsiques de les persones.Potenciar mesures preventives i d'educació sanitària en coordinació amb els equips d'atenció primària.

Planificar i realitzar actuacions d'educació sanitària.Participar en l'elaboració i la revisió periòdica dels protocols assistencials en el camp de la infermeria.

Participar en l'elaboració de la memòria anual d'activitats del centre i altres estudis i treballs, facilitant les dades relatives a l'àmbit de la seva competència.

Nivell d'estudis acabats :

Grau amb titulació de Grau en Infermeria (imprescindible)

Idiomes :

CastellàDomini (valorable)

CatalàDomini (imprescindible)

AnglèsMitjà (valorable)

Temps d'experiència :

Experiència :

Valorable experiència en l'atenció a persones grans.

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Parcial

Horari :

MATINS I TARDES flexible

Durada del contracte inicial :

mesos

Perspectiva de la feina :

Temporal estiu

Disponibilitat d'incorporació :

Sou :

Segons jornada contractada

Altres dades :

Cerquem infermers / es per cobrir una suplències a una residencia i centre de dia de persones grans

JORNADA : si se combina el dos lloc de treball, les dues 35 hores i si és per separat una de 20 hores i l'altre de 15 hores, altre oferta de 26 hores

HORARI : horari adaptable matins i tardes

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación