ARQUITECTE TÈCNIC/A amb experiència Autocad (BL)
JobLeads GmbH
España
hace 5 días

ARQUITECTE TÈCNIC / A amb experiència Autocad (BL) Fecha Publicación : 26 / 10 / 2018 0 : 00 : 00 Población : LA SELVA Oferta : 35360 Número de Vacantes : 1 Horario : 09h a 13h Descripción : Important bufet d'arquitectes de la zona de la Selva necessita incorporar un / a arquitecte tècnic per gestionar IT de forma immediata.

ES REQUEREIX : - Domini AUTOCAD (dimensions 2D-imprescindible) (dimensions 3D-valorable) - Domini del castellà i català -

Coneixement Ofimàtica - Estudis universitaris d'arquitectura i / o cursant l'últim curs. - Funcions : Inicialment treballarà al despatx gestionant i introduint les IT al programa, posteriorment la persona si demostra actitud i aptituds té opció a créixer i anar adquirint més responsabilitats dintre de l'empresa.

 • La persona haurà de demostrar a l'entrevista final els coneixements en gestió d'Autocad mitjançant una prova. S'OFEREIX : -
 • Treball estable - Promoció laboral - Bon ambient laboralTreball estable - Promoció laboral - Bon ambient laboral

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación