Artworker (PrePress)
THINKINPRESS,SCCL.
MANRESA, ES
hace 4 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Descripció de treball d’Artworker : Som una empresa especialitzada en la creació, modificació i gestió d’Artworks (arts finals) per a l’indústria farmacèutica.

Què necessites per a poder formar part del nostre equip : - Coneixements avançats en DTP (Pre-impressió).- Domini en llengua anglesa.

sobretot parlat).- Coneixements en Adobe : Illustrator, InDesign i Photoshop.Què valorem : - Coneixements d’altres idiomes.

 • Coneixements en ESKO-ArtPro.- Coneixements en creació i gestió en Artworks farmacèutics.- Coneixements en el sector del packaging farmacèutic.
 • Capacitat d’aportar qualitat a la producció.- Capacitat de treball en equip.- Tenir experiència mínima de treball de 2 anys en les arts gràfiques.
 • Les teves tasques seran : - Crear i gestionar Artworks d’acord a les especificacions del client.- Utilitzar eines de gestió i qualitat : Proofreading i Artwork Management System (formació en l’empresa).

  Què oferim : - 40 hores de treball de dilluns a divendres.- Horari flexible.- Bon clima laboral.- Lloc de treball : Manresa (Barcelona).

  Observacions : Thinkinpress és una oficina tècnica del sector gràfic molt especialitzada en el sector farmacèutic. El 90% del volum de treball és en la producció d’artworks (AW).

  La resta, és gestió entre clients internacionals i disseny.Artwork : s’entén per AW Farmacèutic un estoig, un prospecte, un blister, una etiqueta.

 • En definitiva, el packaging farmacèutic.
 • Categoria

  Disseny i arts gràfiques

  Experiència(mesos)

  Nombre de llocs ofertats

  Ofertes per a persones amb discapacitats

  Detall de les funcions del treball

  Les teves tasques seran : - Crear i gestionar Artworks d’acord a les especificacions del client.- Utilitzar eines de gestió i qualitat : Proofreading i Artwork Management System (formació en l’empresa).

  Nivell Formatiu

  Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

  No s'han trobat resultats

  Competències

  Nivell No s'han trobat resultats

  IdiomesParlatEscrit

  ANGLÈSC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Tenir experiència mínima de treball de 2 anys en les arts gràfiques.

  LABORAL INDEFINIT

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación