Curs Inserció Laboral de Persones Amb Discapacitat
Fundació Privada Gentis
Amposta, España
hace 9 días
source : Emprego

Fundació Privada Gentis cerca joves interessats en realitzar la següent formació : Inserció Laboral de Persones amb discapacitat (Certificat de Professionalitat nivell 3).

MÒDULS FORMATIUS DEL CURS MF1034 3 : Gestió de recursos laborals, formatius i anàlisi de llocs de treball per a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat.

MF1035 3 : Entrenament en habilitats sociolaborals de persones amb discapacitat. MF1036 3 : Metodologia de treball amb suport en la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat.

MF1037 3 : Seguiment del procés d'inserció sociolaboral de persones amb discapacitat. MP0164 : Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'inserció laboral de persones amb discapacitat Qualificació : Certificat de professionalitat del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Horari : de dilluns a divendres de 9 : 00h - 14 : 00h. Durada curs : del 11 / 03 / 2019 al 03 / 07 / 2019 (470 hores) Pràctiques laborals : a partir del 04 / 07 / 2019 (120 hores) Termini incorporació : 11 / 03 / 2019 -

REQUISITS ALUMNES Formatius : Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior o Certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família professional Situació laboral : desocupat / da i inscrit / a a l’Oficina del SOC.

COMPETÈNCIES ASSOLIDES Intervenir en l’entorn personal i sociolaboral aplicant la metodologia de treball amb suport per facilitar l’accés i el manteniment del lloc de treball de les persones amb discapacitat, dur a terme l'entrenament de les habilitats sociolaborals necessàries per a la inserció, mantenir contactes amb l’entorn i col-

laborar en l’anàlisi de llocs de treball, així com gestionar la informació sobre recursos formatius i sociolaborals existents d’acord amb les directrius establertes.

SORTIDES LABORALS Preparador / a laboral. Tutor / a d'ocupació amb suport. Tècnic / a d'acompanyament laboral. -

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación