OPORTUNITAT LABORAL MARLEX - ESERP
Marlex
Barcelona, Barcelona
hace 5 horas

Marlex Human Capital

Marlex Recruiting és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital.

Treballem ben a prop del nostre client i del candidat des de les més de 50 oficines repartides per tot territori de Catalunya.

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i 200 professionals amb la millor preparació i formació per exel·lir en la qualitat del servei i en un tracte personal molt diferenciat.

Descripción de la oferta

MARLEX HUMAN CAPITAL, nascuda l'any 1996 i amb una xarxa de més de 50 oficines, som una de les 5 firmes líders del sector dels Recursos Humans a Catalunya : la més implantada en el territori català i la primera en creixement els darrers anys.

Com a consultoria de RRHH, estem especialitzats en el Treball Temporal i la Selecció de Personal. Comptem amb més de 20 anys d'experiència i 200 professionals apassionats per la captació de talent, amb una marcada orientació al client i a un tracte personal proper i de confiança.

Després de passar pel nostra stand.

Accpeta la RGPD

I així et podrem valorar per es oportunitats professional del teu sector.

Requisitos

 • Ganes d'emprendre un nou projecte
 • Motivació
 • Creixer professionalement
 • Deixa'ns el teu cv!!!

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación