INFORMADOR/A AMBIENTAL (COSTA BRAVA CENTRE)
LAVOLA 1981, SA
PALAMÓS, Spain
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Encetem una campanya ambiental i necessitem incorporar 1 informador / a ambiental a la Costa Brava centre (Palamós, Pals, Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols).

L’objectiu de la campanya és impulsar la separació del vidre dels establiments comercials i hotelers. La campanya d’estiu és la més important que desenvolupa Ecovidrio anualment donat que a l’estiu és el moment en que es genera el 30% total del vidre anual.

Categoria

Educació, formació i investigació

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Descripció de l’oferta : Busquem una persona amb do de gents i bona presència, amb capacitat per d’expressar-se clarament i adaptar la conversa i el vocabulari a l’interlocutor / a, amb caràcter obert i facilitat pel treball en equip, amb flexibilitat horària, dinàmica i amb experiència en tasques d’atenció al públic i que senti interès i motivació pels temes ambientals.

La persona seleccionada s’incorporarà com a informador / a ambiental en una campanya amb l’objectiu de facilitar informació als HORECA (hotels, restaurants cafeteries i càmpings) sobre la correcta selecció de residus, concretament el vidre.

Quina serà la teva aportació? Sensibilitzar sobre el correcte reciclatge del vidre a empres de sector HORECA de la zona de la costa brava centre (concretament a Palamós, Pals, Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols) durant el mes de juliol i agost.

Realitzar visites en empreses del sector HORECA per a facilitar informació sobre la campanya ambiental, entregar una carta i revisar un seguit de dades de l’establiment (enregistrament de dades amb una tauleta).

Fomentar la participació activa i responsable del reciclatge del vidre en el sector empresarial HORECA.Actualment busquem 1 persona a la zona : Contracte del 13 de juliol al 4 d’agost, de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 15 : 30h a 19h.

La FORMACIÓ es realitzarà el 13 de juliol en la modalitat a distànciaSerà IMPRESCINDIBLE disposar de cotxe i permís de conduir.

S’abonarà el quilometratge i els peatges.Es pagarà una hora diària per desplaçaments i per organització de la feina.

Nivell Formatiu

TÍTOL DE BATXILLERAT

Nivell del títolTema del títolNom del títol LLICENCIATURA O ENGINYERIACIÈNCIES AMBIENTALS Es valorarà titulació universitària superior (geologia, ciències ambientals, biologia, química, física, geografia, pedagogia, psicologia...).

Competències

Nivell Persona empàtica i bona comunicadoraALT capacitat per a la divulgació ALT

IdiomesParlatEscrit

ESPANYOLC2 - MESTRATGEC2 - MESTRATGE CATALÀB2 - AVANÇATB2 - AVANÇAT

Permisos de Conduir

B-AUTOMÒBIL < 3.500 KG, SEIENTS < 9, AMB REMOLC < 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR A1-MOTOCICLETES CILINDRADA MÀXIMA 125 CC I POTÈNCIA MÀXIMA 11 KW I TRICICLES DE MOTOR POTÈNCIA MÀXIMA 15 KW

Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Perfil : Imprescindible estar en possessió del carnet de conduir B1 i de vehicle propi (s’abonaran els quilometratges i els peatges) Residència a la costa brava (Palamós / Calonge / Platja d'Aro / Sant Feliu de Guíxols)

LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

la persona haurà de disposar de vehicle.

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación