Tècnic/a Comptable-fiscal
TALAIA ESTUDIS PROJECTES I SERVEIS, SL
HOSPITALET DE LLOBREGAT, L', Spain
hace 1 día
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Tècnic / a departament comptable-fiscal per incorporar a una assessoria de L’Hospitalet de Llobregat, especialitzada en el Tercer Sector i l’Economia Social.

Categoria

Administració d'empreses

Subcategoria

Finances i comptabilitat

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Tasques a realitzar : · Gestió comptable i fiscal dels diferents clients assignats.· Tancament de comptabilitats i càlcul repercussions fiscals.

 • Confecció i presentació declaracions trimestrals i anuals dels diferents impostos (IVA, IRPF, IS, etc...).· Atenció requeriments relacionats amb l’Administració Tributària.
 • Confecció Comptes Anuals.· Atenció i relació directa amb els clients assignats.· Realització de consultes i tràmits en diferents organismes públics.
 • Altres tasques de tipus administratiu.
 • Municipi

  HOSPITALET DE LLOBREGAT, L'

  Nivell Formatiu

  TÍTOL FP DE GRAU MIG

  Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUECONOMIA TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORADMINISTRACIÓ TÍTOL DE GRAUADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES; CIÈNCIES EMPRESARIALS

  Competències

  Nivell Coneixement del sector de l’economia social.MITJÀ Capacitat de comunicació i motivació.ALT Coneixemt Pla de ComptesALT Coneixements de l’àrea laboral.

  MITJÀ Coneixement del sector de l’economia socialMITJÀ Capacitat de resolució.ALT Altra formació acreditable en l’àmbit de la gestióMITJÀ

  IdiomesParlatEscrit

  ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR CATALÀSUPERIORSUPERIOR

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Es demana : · Formació mínima d'FP o cicles Formatius de GM d'Administració i Finances. Valorable també formació en ADE, Ciències Empresarials o similars.

 • Coneixement del programa A3 ASESOR-ECO.· Domini eines ofimàtiques.· Nivell alt de català i castellà parlat i escrit.· Persona responsable, organitzada, discreta, amb capacitat de compromís i treball en equip.
 • Experiència prèvia en el sector d’almenys dos anys.· Persona autònoma, amb capacitat de prendre decisions, amb orientació al client i als objectius, capacitat comunicativa i de treball en equip.
 • LABORAL INDEFINIT

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación