TÈcnic(a) Electricista Industrial (plc, Omron I(o)
Marlex Human Capital
Terrassa, España
hace 12 días
source : Emprego

Integrat en l’equip tècnic de la companyia, la persona incorporada s’encarregarà de la gestió integral dels manteniments elèctrics tant en maquinària com en instal-

lacions. El / la candidat / a seleccionat / da es responsabilitzarà de la resolució d’averies elèctriques, del seguiment dels esquemes, de la modificació i fabricació de quadres elèctrics, així com de la programació i dels ajustaments de diversos paràmetres (variadors, temporitzadors, controls de temperatura, bàscules, entre d’altres).

Oferim incorporació directa a important empresa multinacional del sector industrial dedicada a la fabricació i distribució de productes del metall.

La persona seleccionada s’incorporarà a la seva delegació ubicada al Vallès Occidental, on tindrà la oportunitat de formar part d’una empresa consolidada i ben posicionada en el sector.

Pensem en una persona amb Formació Professional de Grau Mig o Superior en Electricitat o similar, que disposi de coneixements en llenguatge de programació PLC-

HMI’s, Omnron i / o Siemens. Per la vacant, serà necessari aportar una experiència professional aproximada d’uns 2 a 5 anys en empresa del sector industrial, gestionant el manteniment elèctric preventiu i correctiu en maquinària i instal-

lacions. El perfil correspon a un / a candidat / da amb tècnica d’ofici, amb habilitats de planificació i organització, amb iniciativa, actitud resolutiva i amb capacitat de treball en equip.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación