Enginyer/a - Cap De Secció
Axxon
Riudellots De La Selva, Girona, España
hace 3 días
source : Trabajos.com

Empresa multinacional líder en el seu sector, precisa incorporar a la seva planta situada a rodalies de Girona un / a ENGINYER / A TECNIC / A-

CAP DE SECCIÓ. S'integrarà dins de l'àrea de producció liderant i gestionant un equip de 30-40 operaris / es, vetllant per la consecució dels objectius de productivitat i qualitat, en un entorn en el que es valorarà especialment el clima humà.

Precisem un / a professional amb titulació d'Enginyeria T??cnica i 2-3 anys d'experi??ncia professional, liderant equips de Treball de producció en el sector industrial, preferiblement en entorn de Lean Manufacturing.

S'ofereix un projecte de desenvolupament professional, formació continuada i pla de carrera en una multinacional consolidada i en procés de creixement.

Requisitos mínimos : Formació en Enginyeria T??cnica Industrial o equivalent. - Experi??ncia pr??via de 2-3 anys en un lloc de característiques similars i experi?

 • ncia en lideratge i gestió d'equips. - Es valorarà positivament experi??ncia en sistemes de producció Lean Manufacturing.
 • Coneixements de franc??s i / o angl??s. Pensem en un / a professional jove, actiu, dinàmic, resolutiu i amb capacitat d'anàlisi.
 • Imprescindible residente en : Provincia Puesto Vacante

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación