Educador/a amb Anglès-Tallers Educatius a Lleida!
MagmaCultura
Lleida, Lleida, Spain
hace 3 días
source : Iberempleos

Som una empresa de serveis amb àmplia experiència en el sector cultural i recreatiu; i precisem incorporar reforçar el nostre equip d'educadors i educadores per portar a terme visites guiades i tallers a tot tipus de públic en una exposició temporal que estarà a Lelida fins el mes de juliol.

Les teves tasques seran : - Realització de visites i tallers d'arts plàstiques per tot tipus de públic - Adaptar els continguts de les activitats segons la tipologia de públic OFERIM : - Contractació per empresa lligada a la l'exposició - Jornada variable (segons l'horari de les reserves) en torns de matí (entre les 09 : 30 h i les 14 : 00 h), tarda (entre les 16 : 00 h i les 20 : 00 h) i caps de setmana.

  • Formació inicial a càrrec de l'empresa - Incorporació Immediata segons necessitat - Salari segons conveni del lleure i del oci de Catalunya
  • Inscribirse
    Mi Correo Electrónico
    Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
    Continuar
    Formulario de postulación