TÈCNIC/ TÈCNICA SERVEI DE PRESTACIONS (TARRAGONA)
ASSOCIACIÓ COORDINADORA SINERGIA SOCIAL
TARRAGONA, TARRAGONA
hace 6 días
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

Actuar de referent de tot el procés d’intervenció per cada persona jove assignadaRealitzar el diagnòstic individual i del context de la persona jove extutelada en relació a la seva emancipació, identificant demandes i necessitats, per l’elaboració del PTI.

En cas que no es pugui elaborar un PTI, justificar-ho mitjançant informe de denegació.Dissenyar i desenvolupar el projecte personal de la persona jove i reflectiur-ho en un PTI.

Assegurar la viabilitat del PTI, amb coordinació amb la resta de recursos i professionals, cercant la màxima coherència i eficàcia.

Mediar entre la persona jove i el seu context, afavorint el contacte amb el seu entorn social.Desenvolupar l’acció tutorial i avaluar l’assoliment dels objectius marcats.

Elaborar informes; cada 6 mesos caldrà fer arribar un informe de revisió del pla de treball de cadascun de les persones joves assignades així com els informes que motivin la suspensió o extinció de la prestació econòmica atorgada a la persona jove extutelada.

Participació activa en els projectes i activitats del servei que se li assignin; mentoria, capacitació digital, etc. Altres què se li encarreguin des de la Direcció

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación