El Consorci Sanitari Integral ofereix lloc de treball per a Tècnic Enginyer per Infraestructures
Consorci de Salut
Barcelona, Espanya
hace 18 horas

El Consorci Sanitari Integral és una entitat pública de serveis sanitaris (primària i especialitzada), socials i sociosanitaris, amb 13 centres de treball ubicats a l'àrea de Barcelona, de l'Hospitalet de Llobregat i del Baix Llobregat.

Actualment som, aproximadament, 3.000 professionals que treballem de forma conjunta per garantir la continuïtat assistencial.

Es requereix

Professionals amb el Grau Universitari o Superior en Enginyeria Mecànica i Elèctrica . Preferentment, experiència de 3 anys treballant en gestió de projectes i obres d'instal·lacions en Hospitals i haver realitzat 5 / 6 obres importants d'instal·lacions en Hospitals com a professional lliberal.

Nota : Els títols que presentin les persones aspirants que no hagin estat expedits per les autoritats educatives espanyoles han d'estar homologats als de caràcter oficial a Espanya o reconeguts per les autoritats espanyoles segons la normativa vigent en aquesta matèria.

S'ofereix

Contracte laboral per obra i servei. Jornada completa i horari matins i una tarda a la setmana. Salari segons conveni SISCAT.

Incorporació immediata.

Les persones interessades hauran de lliurar un Currículum Vitae a la següent adreça de correu electrònic : seleccio csi.

cat, indicant a l'assumpte la referència BET / 4121 i per quin mitjà heu conegut aquesta oferta de treball.

Descarregar document (PDF 341,30 Kb)

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación