Dissenyador-a TÈcnic-a (autocad)
Marlex Human Capital
Olot, España
hace 10 días
source : Emprego

Reconeguda i important empresa dedicada a la fabricació i muntatge d'estructures i solucions metàl-liques, ubicada a la zona Nord de la Província de Girona, precisa incorporar, pel seu departament tècnic i d'industrialització, un / a DISSENYADOR-

A TÈCNIC-A (AUTOCAD) En dependència directa de la Direcció Tècnica, la persona seleccionada s'ocuparà de realitzar els plànols de les peces i sistemes productius amb metall, a més de les peces de fusta o altres acabats.

Una vegada acabat el procés inicial, haurà de dur a terme els plànols de muntatge dels conjunts complerts i preparar-los per al procés d'industrialització.

Per altra banda, s'encarregarà de supervisar i fer el seugiment de tots els proveïdors industrials, revisant que el servei i la qualitat de la matèria prima siguin els adequats.

Per últim, raportarà totes les seves accions a la Direcció Tècnica, però amb la previsió que, a mitjà termini, pugui operar gairebé amb plena autonomia.

El / la candidat / a seleccionat / da s'incorporarà a una empresa consolidada en el seu sector, que compta amb presència tant en el mercat nacional com internacional, on tindrà l'oportunitat de formar part d'un equip de treball expert i sòlid, oferint-

li la possibilitat de continuïtat en un projecte professional de creixement dins de l'empresa. El perfil correspon a un / a professional amb formació a nivell de Grau Superior en Disseny en Fabricació mecànica, Disseny de producte o similar, i que disposi d'una mínima experiència en treballs d'oficina tècnica i / o dibuix de sistemes mecànics.

Per altra banda, valorarem positivament aportar nivell mitjà o alt de la llengua anglesa per la comprensió de la documentació tècnica derivada de cada projecte.

Pensem en una persona planificadora i organitzada, amb capacitat de treballar en equip, que sàpiga gestionar els canvis i que tingui un comportament afable i de confiança.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación