RESPONSABLE DE RRHH
axxon
CRUÏLLES, MONELLS I SANT SADURNÍ DE L'HE, Spain
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

AXXON EXPERTISE cerca per important Grup Industrial, amb seu central a la Província de Girona, un / a RESPONSABLE DE RRHH.

Reportant a Direcció General, les seves principals responsabilitats seran : - Dissenyar, implementar i liderar l'estratègia, polítiques i eines de Recursos Humans per a les diferents divisions de negoci, amb el suport de la Direcció.

 • Definir l estructura del departament de RRHH, així com implantar tots els procediments necessaris per tal d implantar l estratègia de RRHH a l organització.
 • Elaborar les diferents polítiques de desenvolupament tals com el pla d acollida, pla de formació, pla de comunicació, implantació sistema d avaluació de l acompliment, anàlisis política retributiva, entre d altres.
 • Acompanyar als treballadors / es en la operativa laboral en l'empresa. - Garantir el compliment de les polítiques i normatives en matèria de PRL, Salut, Higiene i Medi Ambient.
 • Relació directe amb el Servei de Prevenció. - Participar activament en la gestió del canvi i transformació que realitzarà la organització ens els propers anys.

 • Entre d altres. S ofereix incorporació en un projecte estable, en empresa sòlida i competent en el seu sector. Jornada partida de dilluns a divendres, amb retribució d entre 26.
 • 000 i 30.000 B / A, en funció del candidat / a (negociable). nEstudis / Titulació n Graduat / ada en Psicologia Graduado / a en Psicología (No imprescindible) Graduat / ada en Dret Graduado / a en Derecho (No imprescindible) Graduat / ada en Relacions Laborals Graduado / a en Relaciones Laborales (Imprescindible)

  Gestió de RRHH

  Nombre de llocs ofertats

  Municipi

  CRUÏLLES, MONELLS I SANT SADURNÍ DE L'HE

  COMPLETA

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación