Cuiner/a d'un petit EcoHostal amb cuina del Territ
EcoHostal Torras
SANT HILARI SACALM, Spain
hace 6 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Som una petita empresa que es dedica al turisme sostenible amb un EcoHostal de 20 habitacions i un restaurant de productes de proximitat, salubles i ecològics.

Cerquem una persona dinàmica amb ganes de créixer i fer-se seu el projecte.

Les funcions que haurà de desenvolupar són les pròpies d'un / a cuiner / a :

  • Sota la supervisió del responsable de l'establiment preparararà el menú per als clients de l'hostal.
  • Control d'estocs
  • Ordre i neteja dels magatzems i de la cuina.
  • Realització de tots els processos del pla d'higiene i seguretat.
  • Tasques generals associades a la gestió d'una cuina.
  • Categoria

    Turisme i restauració

    més de 2 anys

    Nombre de llocs ofertats

    Requisits

    Cerquem una persona dinàmica i amb moltes ganes de fer créixer el projecte de l'EcoHostal.

    Valorarem molt positivament que la persona tingui experiència en l'elaboració de menús diaris i cartes, així com experiència en l'elaboració de menús saludables i inclusius per a tot tipus de dietes (plats convencionals, plats aptes per vegetarians, plats aptes per vegans, postres saludables).

    Estudis :

    Graduat / ada amb titulació de Altres

    Idiomes :

    Castellà Avançat (valorable)

    Català Domini (imprescindible)

    Anglès Mitjà (valorable)

    Disponibilitat immediata

    Carnets de conduir : B

    Horari

    Segons temporada de l'any.

    Salari fins a

    Reportar esta oferta
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Inscribirse
    Mi Correo Electrónico
    Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
    Continuar
    Formulario de postulación