OFICIAL DE MANTENIMENT DE VIES PÚBLIQUES
Oficina de Treball del SOC
GIRONA, Spain
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

 • Lloc de feina ofert : MANTENIDORS D'EDIFICISREQUISITS IMPRESCINDIBLES : Disposar de formació específica en paleteria i pintura;
 • Disposar d'un mínim d'experiència de sis mesos en tasques de paleta i / o pintura, gestió d'equips i coneixement d'ODS; Disposar de coneixements de col·locació de mobiliar urbà i d'arranjaments de voreres, pilons, i també coneixements de pintura en relació al manteniment de parcs, espais públics,etc.

  Disposar de carnet de conduir B1 i de cotxe propi;Coneixements informàtics a nivell usuari (paquet office);Domini del català, tant parlat i com escrit.

 • REQUISITS VALORABLES : Valorable disposar d'estudis primaris acabats o superiors; Valorable disposar deformació específica en paleteria i pintura;
 • Valorable desenvolupar-se amb agilitat amb el "google maps" o aplicacions similars. Cerquem alguna persona amb les següents competències : Iniciativa / autonomia, lideratge, treball en equip, adaptabilitat i flexibilitat, comunicació i disposició a l'aprenentatge.

  MUNICIPI DE SITUACIÓ DEL LLOC DE FEINA : GIRONA.Tipus de contracte ofert : laboral temporal 6 mesos a jornada completa partida matins i tardes de dilluns a divendres.

  Sou mensual en brut : 1.416 €Categoria professional : oficial.DATA PREVISTA D INCORPORACIÓ A LA FEINA : IMMEDIATA.

  Categoria

  Immobiliari i construcció

  Subcategoria

  Oficis de la construcció

  Experiència(mesos)

  Nombre de llocs ofertats

  Ofertes per a persones amb discapacitats

  Detall de les funcions del treball

 • Acompanyar a totes les persones treballadores en el procés d’aprenentatge de les tasques pròpies del servei.- Coordinar amb direcció les gestions corresponents al bon funcionament i productivitat del servei.
 • Gestionar Clients, proveïdors i maquinària.- Realitzant, explicant i aplicant els procediments corresponents al lloc de treball ( entregar roba de treball, EPI’s, funcionament de maquinària, explicació d’eines a utilitzar per cada tasca, .
 • Explicant i fent seguiment, de que totes les persones treballadores segueixen les diferents instruccions que s’encomanin (de Clients, de direcció, de SSL, etc)- Reorganitzant els horaris de treball i substitucions (baixes, vacances, etc) per tal de seguir donant un bon servei al client.
 • Acompanyant en l’execució de les tasques pròpies del lloc de treball, fomentant l’autonomia de cada persona, segons habilitats.
 • Treballant de forma coordinada amb la resta d’oficials (necessitats de vehicles, compres conjuntes de material i / o eines, suport puntual en cas de necessitat, .
 • Tenint cura de tots els estris i màquines i informar a administració / direcció si hi hagués algun problema o deteriorament.
 • Contactant amb els diferents clients, per coordinar i executar tasques i incidències- Responsabilitzant-se de disposar de tot el material necessari per desenvolupar la seva feina, sense necessitat de compres imprevistes
 • Nivell Formatiu

  Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

  No s'han trobat resultats

  Competències

  Nivell No s'han trobat resultats

  Idiomes Parlat Escrit

  No s'han trobat resultats

  Permisos de Conduir

  B-AUTOMÒBIL < 3.500 KG, SEIENTS < 9, AMB REMOLC < 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR

  Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación