TÈCNIC / TÈCNICA ORIENTACIÓ LABORAL - PRAT DE LLOBREGAT
Fundació Intermedia
BARCELONA, BARCELONA
hace 15 horas
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
 • Difusió del programa, captació i conformació del grup de persones en situació d'atur susceptibles de ser atesos al programa en el punt d'actuació.
 • Tasques d'informació, orientació i acompanyament en el procés formatiu i d'inserció del col.lectiu atès.- Atenció individual, grupal i dinamització de grups i tècniques d'acció tutorial.
 • Diagnòstic psicosocial, definició del pla d'acció, programació d'accions definint accions i temporalitzacions, elaboració d'informes i control documental.
 • Per participar en el procés de selecció els / les candidats / es, hauran de disposar de : - Grau en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia.

 • Català i castellà : parlat i escrit correctament.-Valorable : coneixement d'aplicatius i programes específics del sector de la inserció sociolaboral.
 • Condicions laborals : -Lloc de treball : Prat del Llobregat-Contracte fix discontiu.-Horari : 5 matins i 2 tardes (38,5h setmanals).

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación