ADMINISTRATIU/VA COMERCIAL ESPECIALISTA EN FORMACIÓ BONIFICADA
PALOMO CONSULTORS, SL
TARRAGONA, BAIX EBRE, TORTOSA
hace 1 día
source : Departament d'Empresa i Treball

Descripción de la oferta

Palomo Consultors, SL, important assessoria empresarial integral, amb 49 anys d'experiència, necessita incorporar un ADMINSTRATIU / A-COMERCIAL ESPECIALISTA EN FORMACIÓ BONIFICADA al seu equip.

Busquem un perfil mitjà / alt en gestió de formació bonificada a FUNDAE, amb experiència i coneixements demostrables. Som un equip de 20 professionals que comparteixen valors.

La nostra finalitat última és satisfer els nostres clients amb les millors solucions per a les seves empreses, basades en les persones, la tecnologia i la confiança.

Li posem passió i el cor a tot allò que fem Vols formar part d'un equip líder al sector? REQUISITS : - Estudis Mínims : Cicle Formatiu / FP d'Administració similars.

Nivell Ofimàtic : Excel Avançat, Nivell Avançat Office Conéixer normativa FUNDAE Experiència en Aplicacions de formació i FUNDAE Habilitats de Comunicació, Iniciativa, Orientació al Client, Planificació, Professionalitat, Treball en Equip ES VALORARÀ : Actitud, compromís i ganes de créixer Residència a Tortosa o rodalies QUÈ OFERIM?

Contracte indefinit a jornada completa Treballar amb un equip dinàmic, compromès, en creixement i en expansió. Flexibilitat horària Formació contínua Desenvolupament professional

Ubicación : TARRAGONA - BAIX EBRE - 43500 TORTOSA

Detalle de las funciones del puesto de trabajo

Gestió amb proveïdors Sol·licitar pressupost del curs Tancament del calendari del curs Comunicacions amb FUNDAE- Recollir i arxivar la documentació necessària per al tancament de la bonificació i la documentació d'inspecció Participació al tancament trimestral comptable de les bonificacions Proporcionar la informació necessària al departament financer per fer la facturació Generar factures Supervisió dels tràmits per complir els terminis establerts

Requisitos

 • Experiencia 2 años. Experiència demostrable amb formaicó bonificada, FUNDAE...
 • TÍTULO DE FP DE GRADO MEDIO
 • título de fp de grado medio - administración
 • Competencias / conocimientos : Nivell Ofimàtic : Excel Avançat, Nivell Avançat Office Conéixer normativa FUNDAE Experiència en Aplicacions de formació i FUNDAE
 • Condiciones del puesto de trabajo

 • Contrato laboral indefinido
 • Jornada completa
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación