Operari Magatzem (H/D)
Eurofirms
Porqueres, Girona, ES
hace 2 días
source : beBee

Descripción : Per a important empresa del sector comerç i situada a la Comarca del Pla de l'Estany (a 10 minuts de Banyoles) cerquem a un Operari Magatzem (H / D) per a realitzar les següents funcions : -

Preparació de comandes. - Embalatge. - Realitzar petites reparacions a nivell electromecànic. - Altres tasques pròpies del lloc de treball.

Función : Operari / a logística (Compres Logística i Magatzem) Requisitos : - Experiència d'un mínim de 12 mesos realitzant tasques similars.

 • Cerquem a una persona responsable i polivalent.- Valorable residència propera al lloc de treball. - Imprescindible vehicle propi (empresa ubicada a 10 minuts de Banyoles).
 • Formación : - GM o GS en mecànica.- Valorable carnet de carretoner / a. Idiomas : Català i castellà parlats i escrits correctament.

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación