EXPORT & BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER (HEALTHCARE)
Infofeina
Província Barcelona
hace 4 días

Funcions i requisits de la vacant

Funcions :

Funcions : Coordinació de les vendes, màrqueting i el desenvolupament de productos.Responsable de la gestió del cicle de vida de la cartera de productes : Nous productes, eliminacions, política de preus, nivells d'inventari, cadena de subministrament.

Desenvolupament, llançament de nous productes-serveis. Anàlisi de la necessitats dels clients i tendències de mercat per al desenvolupament de noves propostes de productes-serveis i línies de negoci.

Desenvolupar i executar les diferents estratègies comercials adaptades a cada mercat i producte. Posicionament de la marca / producte, anàlisi de la competència, etc.

Trabajará en estreta col·laboració amb els equips d'Innovació i Desenvolupament, utilitzant les competències, eines i sistemes necessaris per garantir la comercialització efectiva de productes i serveis.

Produir els materials de màrqueting per ajudar a posicionar la cartera de productes en el mercat. Etc.

Nivell d'estudis acabats :

Grau amb titulació de Grau en Administració i Direcció d'Empreses (valorable)

Temps d'experiència :

Experiència :

Experiència : Mínima 3-5 anys en posicions de desenvolupament i expansió de negoci / productes-serveis vinculats amb la Salut, Cura Personal, Esport, etc.

Carnets de conduir : Altres requisits :

Altres requisits : ERP-CRM

OFFICE

Condicions que ofereix l'empresa

Jornada : Jornada Completa

Jornada Completa

Perspectiva de la feina :

Estable

Disponibilitat d'incorporació :

Sou :

Des de 50000 € fins a 60000 € (el salari és negociable)

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación