RESPONSABLE GESTIÓ IMMOBILIARIA ENTITAT SOCIAL
Associació PROHABITATGE
BARCELONA, BARCELONA
hace 6 días
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

L'equip està composat per 2 professionals i Disposem de 110 habitatges, per portar a terme programes per a la inclusió residencial.

Funcions del lloc de feina : -Definició d’àrea de treball; definició de pla de treball de àrea, definició de processos de treball del àmbit sota sistema de qualitat.

 • Planificació i organització de treball. Sistemes de planificació operativa i seguiment d’indicadors.-Estratègia i planificació de la captació d’habitatges nous, que s’adeqüin a les necessitats de l’entitat i els projectes a portar a portar a terme.
 • Valoració tècnica de l’estat d’habitatges i pla de posada a punt.-Manteniment i ampliació de llista de proveïdors vinculats a la posada a punt d’habitatges.
 • Definició de obres i millores per la posada a punt d’habitatges.-Planificació anual de materials i reparacions.-Responsable de la documentació vinculada als habitatges i la seva vigència.
 • Responsable de garantir la qualitat dels habitatges Supervisió de estat habitatges en actiu a Barcelona i Terrassa.-Responsable de garantir la documentació de cessió de l’habitatge , vigent .
 • Supervisió de l’ actualització d’inventaris.-Supervisió del control gestió de subministres, aplicació d’ajuts sobre pobresa energètica-Supervisió del model de detecció, gestió i resolució de petites incidències.
 • Supervisió de la gestió de reparacions i posades a punt .
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación