Infermer/a Hospital Sant Joan de Déu
Hospital Sant Joan de Déu
ESPLUGUES DE LLOBREGAT, Spain
hace 3 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

L'Hospital de Sant Joan de Déu Barcelona és un hospital d'ensenyament especialitzat en els camps de la pediatria, ginecologia i obstetrícia.

Es troba a Barcelona, Catalunya (Espanya). Es tracta d'un centre privat, concertat pel Servei Català de la Salut Pública (CatSalut), pertanyent a l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, l'organització religiosa que administra més de 300 centres de salut en el món.

Actualment el centre compta amb 318 llits i 13 quiròfans. Empra a més de 1.900 professionals i atén cada any més de 3.380 parts, 121.

000 urgències, realitza 18.000 hospitalitzacions i es duen a terme 14.400 cirurgies. Des de 2009 l'hospital està associat a la National Association of Children’s Hospitals and Related Institutions (NACHRI), una prestigiosa organització d'hospitals infantils que treballa per a promoure la salut i l'accés a la sanitat dels nens, i que compta amb més de 200 membres als Estats Units, Austràlia, el Canadà, Itàlia, Mèxic i Puerto Rico.

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

 • Proporcionar cures d’infermeria individualitzades mitjançant un mètode sistemàtic i organitzat.- Obtenir i analitzar les dades per a determinar l’estat de salut de l’usuari i descriure les seves capacitats i / o problemes.
 • Prioritzar els problemes detectats de l’usuari, desenvolupar i executar un pla d’acció per disminuir-los i / o eliminar-los i promoure la seva salut i autonomia.
 • Avaluar de forma continuada i sistemàtica l’efectivitat del pla d’acció per disminuir-los i / o criteris de resultats establerts.
 • Desenvolupar accions conduents a la promoció de la salut, la prevenció de la malaltia i l’educació sanitària en els diferents àmbits de la practica.
 • Proporcionar cures de forma sistematitzada tenint en compte la situació individual de cada usuari i fent èmfasis en la comunicació i informació.
 • Aconseguir una comunicació efectiva i establir una relació terapèutica amb l’usuari.- Donar una atenció integral i coordinada mitjançant el treball en equip.
 • Garantir la continuïtat de les cures utilitzant la comunicació formal i estructurada.
 • Municipi

  ESPLUGUES DE LLOBREGAT

  Nivell Formatiu

  DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICA

  Nivell del títolTema del títolNom del títol DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICAINFERMERIA TÍTOL OFICIAL DE MÀSTERINFERMERIAValorem Màster en Infermeria Pediàtrica

  Competències

  Nivell Maneig del pacient pediàtricALT

  IdiomesParlatEscrit

  CATALÀB1 - LLINDARB1 - LLINDAR ESPANYOLC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ ANGLÈSB1 - LLINDARB1 - LLINDAR

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  Experiència mínima de 6 mesos treballant com a Infermer / a en Pediatria.Valorem experiència prèvia com a Auxiliar d'Infermeria en Pediatria.

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación