Director/a Compres (sector Automoció)
Axxon
Girona, Girona, España
hace 4 días
source : Trabajos.com

Empresa del sector de l'automoció amb pres??ncia a nivell Nacional i Internacional, precisa incorporar en la seva estructura un / a, DIRECTOR / A COMPRES (SECTOR AUTOMOCIÓ) Reportant a Direcció, les seves tasques es centraran en : Elaborar conjuntament amb Direcció general la política i estrat?

 • gia més idònia per l'àrea de Compres. Gestionar i executar el pressupost de compres (un volum de +10 M / ). Aconseguir condicions avantatjoses amb els nostres proveïdors que ens permetin millorar la competitivitat i rendibilitat de l'empresa.
 • Gestionar i controlar els estoc mínims de seguretat de cada article, buscant l'equilibri entre el cost d'immobilitzat i el servei.

  Reduir el cost de compra de materials i serveis, el temps d'espera a muntatge per falta de material, el temps d'entrega dels recanvis i les incid?

 • ncies de qualitat de proveïdors i subcontractes. Realitzar les compres amb la màxima optimització del preu, amb la millor qualitat i d'acord amb els requeriments t?
 • cnics i de terminis. Mantenir i ampliar la xarxa de proveïdors i subcontractes de l'empresa, així com gestionar l'equip de treball i els col·laboradors externs.
 • Prospecció, cerca i negociació de nous proveïdors nacionals i internacionals, analitzant periòdicament els mercats de materials i components.

  Requisitos mínimos : Estudis universitaris en Enginyeria, preferiblement Mecànica, Industrial i / o Electrònica. Experi?

 • ncia mínima de 4 anys en un càrrec similar desenvolupat en empreses del sector automoció, fabricants maquinària i components industrials, injecció plàstica, productes químics i / o enginyeries industrials.
 • Gestió autònoma de pressupostos de compres d'un volum mínim de 5M / . DOMINI ANGLÈS per tal de participar en processos de negociació amb proveïdors.

  Experi??ncia en la gestió d'ERP's (Mòdul Compres) i elevat nivell d'EXCEL. Imprescindible residente en : Provincia Puesto Vacante

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación