COMMUNITY MANAGER
ITM ETT
Sallent, ES
hace 16 días

ITM PEGASUS ETT, SL MANRESA

ITM Human Capital és una empresa de treball temporal, gestió i assessorament en matèria de Recursos Humans, especialitzada en reclutament i selecció de personal tant per a llocs temporals com per a llocs fixes.

ITM és un holding amb més de 25 anys donant solucions globals en Recursos Humans.

ITM coneix els seus clients i comparteix els seus objectius. La base d'una perfecta col.laboració és la confiança mútua i el compromís.

ITM pertany al grup d'empreses IM2 The Group, creat amb l'objectiu d'optimitzar els processos de prevenció (MB Prevent), treball temporal (ITM Human Capital) i formació (IEFE Talent & Training).

Un servei global, aconseguint optimitzar recursos, estructures i costos.

Descripción de la oferta

Important empresa del sector de l'alimentació ubicada al Bages, selecciona una persona que es responsabilitzi de la gestió de les diferents Xarxes Socials aixi com la seva planificació estratègica, preparació de campanyes, etc.

Es busca una persona amb autonomia, il·lusió, adaptable a nous canvis, valorable afició per la cuina i molt important que sigui reflexiva.

Requisitos

La persona seleccionada s'encarregarà de definir i gestionar el pla estratègic de les xarxes socials (Facebook, Instagram, Linkedin) de l'empresa, organització de visites a fàbrica, captació d'influencers per la promoció de la marca i definició de continguts per a les campanyes.

 • Grau universitari en ADE
 • Valorable formació a facultat d'empreserials ISDI
 • Mínim 2 anys d'experiència en tasques similars
 • Valorable nivell mig-alt d'anglés
 • Formació en RRSS
 • Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación