GESTOR COMERCIAL
Contrapunt SCCL
MOLLET DEL VALLÈS, Spain
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Estem buscant una persona perquè s'incorpori al nostre equip comercial i es responsabilitzi de diverses funcions a la zona que li serà assignada, que és el Baix Vallès.

S'incorporarà a una reconeguda empresa especialista en el sector de la premsa i que es caracteritza per un servei professional, de qualitat i de satisfacció del client.

L'empresa compta amb una sòlida trajectòria que avala la qualitat dels seus productes i serveis.La persona escollida, haurà de realitzar les tasques següents en el seu dia a dia : · Realització de visites comercials· Seguiment de visites· Si cal, en ocasions, telemàrqueting per a la concertació de visitesEs tracta, doncs, d'una feina comercial, de tracte amb el client, que implica capacitat de treball i d'organització del dia a dia

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Tindrem especialment en compte les candidatures de persones que tinguin experiència comercial prèvia, però no és un requisit excloent.

Sí que demanem que siguin persones acostumades al tracte amb el públic / client, que hagin treballat amb certa autonomia i que demostrin una clara disposició i preferència per a les feines de caràcter comercial.

Idiomes : Català avançat (imprescindible)Castellà avançat (imprescindible)La feina s'adreça a una persona que : · resideixi molt preferentment a la zona del Vallès Oriental· tingui vehicle propi· demostri ser una persona organitzada i amb capacitat de treball· tingui dots de comunicació· pugui aportar empatia vers el tipus d'usuari al qual s'adreçaràCarnet de conduir : BLa persona escollida rebrà tota la formació tècnica i comercial necessària de part de l'empresa.

L'empresa ofereix una retribució econòmica formada per un fix (20.000 euros bruts anuals) + comissions sobre les vendes.

Nivell Formatiu

TÍTOL FP DE GRAU MIG

Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

No s'han trobat resultats

Competències

Nivell No s'han trobat resultats

IdiomesParlatEscrit

CATALÀSUPERIORSUPERIOR

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

LABORAL INDEFINIT

Durada del contracte(mesos)

Salari fins a

Detall d'altres beneficis

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación