Enginyer(a) TÈcnic(a) (pressupostos I ProveÏdors)
Marlex Human Capital
Girona, España
hace 9 días
source : Emprego

Empresa dedicada a la mecanització de peces de precisió que dóna servei a tot tipus de sectors industrials, ubicada a la zona de Girona, precisa incorporar, tant pel seu departament d’Industrialització com comercial, un / a ENGINYER / A TÈCNIC / A (PRESSUPOSTOS I PROVEÏDORS) En dependència directa del Responsable Comercial, la persona seleccionada s’ocuparà de donar suport en els processos d’elaboració de pressupostos, duent a terme un anàlisi de les necessitats de cada projecte i aportant idees sobre la seva industrialització (materials i processos).

Una vegada confirmada la venda, caldrà preparar i coordinar la feina externa dels proveïdors i gestionar tota la fabricació aliena, amb el suport del Departament Tècnic.

D’altra banda, aquesta figura també s’encarregarà de la gestió i supervisió de les compres de serveis per tractaments finals i acabats.

Entre altres tasques, avaluarà el servei dels proveïdors i els indicarà el temps d’entrega i la qualitat que es requereix en cada entrega.

No cal tenir disponibilitat per viatjar perquè la majoria d’assessoraments seran on-line o via telefònica. El / la candidat / a seleccionat / da s’incorporarà a una empresa consolidada en el seu sector, que compta amb presència tant en el mercat nacional com internacional, on tindrà l’oportunitat de formar part d’un equip de treball jove i dinàmic, oferint-

li la possibilitat de continuïtat en un projecte professional de creixement dins de l’empresa. El perfil correspon a un / a professional amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica i / o Superior, i que disposi de certa experiència en atenció al client o assessorament tècnic de producte en entorn industrial, tot i que no és imprescindible.

Per altra banda, cal aportar nivell mitjà de la llengua anglesa per atendre les demandes d’alguns dels interlocutors. Pensem en una persona molt comunicativa, resolutiva, amb facilitat per les relacions interpersonals i amb capacitat d’abstracció.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación