TÈCNICO/A D'INSERCIO I PERSONAL
FOMENT DEL TREBALL COL·LECTIU
HOSPITALET DE LLOBREGAT, L', Spain
hace 6 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Persona tècnica en inserció sociolaboral i de gestió de personal

Experiència(mesos)

Nombre de llocs ofertats

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball

Funcions;Selecció de personal en situació d’exclusió, confecció d’itineraris personals d’inserció, acompanyament als processos d’inserció i recolzament a les persones amb dificultats en quan a la productivitat i creixement personal : puntualitat, gust per la feina ben feta, sentit just de l’esforç, adquisició d’hàbits socials i de treball .

Realització de tutories de seguiment, realització d’informes i memòries. Ajut en la presentació i justificació de convocatòries d’ajuts públics.

Prospecció empresarial. Coordinació amb el / la responsable de producció.Suport en la gestió de RRHH majoritàriament del col·lectiu contractat en inserció i tasques administratives de suport del funcionament general.

Contracte temporal amb possibilitats reals d'incorporació Mitja jornada de dilluns a divendres (3 matins i 2 tardes). Horari a negociarPossibilitats d'ampliació de jornada més endavant.

INCORPORACIÓ PREVISTA OCTUBRE 2020

Municipi

HOSPITALET DE LLOBREGAT, L'

Nivell Formatiu

Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUPSICOLOGIA DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICATREBALL SOCIAL DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICAEDUCACIÓ SOCIAL TÍTOL DE GRAUEDUCACIÓ SOCIAL TÍTOL DE GRAUPEDAGOGIA

Competències

Nivell ExcelMITJÀ Capacitat per resoldre conflictes ALT WordALT Capacitat de redaccióALT Planificació i organitzacióALT Habilitats socials i comunicativesALT

IdiomesParlatEscrit

CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida

Experiència prèvia d'un any com a mínim en el camp de l'orientació i inserció laboral (molt valorable experiència en empreses d’inserció)

LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)

10500

Detall d'altres beneficis

Reportar esta oferta
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación