DIRECTOR/A RRHH (GRUP INDUSTRIAL GRANS PROJECTES)
axxon
GIRONA, ES
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Grup industrial especialitzat en el desenvolupament de grans projectes i amb una important presència a nivell Nacional i Internacional, precisa incorporar per a les seves oficines centrals de GIRONA un / a, DIRECTOR / A RRHH (GRUP INDUSTRIAL GRANS PROJECTES) Depenent de Direcció General es responsabilitzarà de : Formar part i participar activament en el Comitè de Direcció.

Dissenyar i implementar l'estratègia, polítiques i eines de RH per a les diferents divisions de negoci, amb el suport de la Direcció.

Definir i implantes les polítiques de selecció, atracció del talent, formació, model de gestió del talent i l'avaluació de l'Acompliment.

Gestionar adequadament el clima social, les relacions laborals, mantenint i augmentant el compromís dels empleats / des.

Definir i implantar les polítiques retributives garantint la competitivitat interna i externa. Atendre suggeriments del Head Quarter i de les filials del grup.

Garantir l'eficiència dels processos d'administració de personal i relacions laborals. Mantenir la relació amb Comitè d'Empresa i Sindicats.

Negociació) Garantir el compliment de les polítiques i normatives en matèria de PRL, Salut, Higiene i Medi Ambient. Relació amb la Mútua d'Accidents i Societat de Prevenció.

Definir, supervisar i elaborar els principals KPI's de l àrea de RRHH (productivitat, absentisme, rotació, entre d altres).

Gestionar l equip de treball de les diferents àrees de RRHH. S ofereix : Projecte sòlid, estable i de creixement. Incorporació a una important empresa internacional consolidada en el seu sector.

Condicions salarials competitives.

Gestió de RRHH

Nombre de llocs ofertats

COMPLETA

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación