Psicòlec/ ga del Servei Prelaboral
FEMAREC, SCCL
BARCELONA, BARCELONA
hace 1 día
source : Feina Activa Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

Tasques : -Crear els Plans de Rehabilitació Individuals d’Inserció Laboral (PRIIL), en coordinació amb la resta de professionals de l’equip.

 • Realitzar coordinacions amb recursos sanitaris, formatius i laborals de referència de les persones participants.-Col·laborar en la coordinació amb l’equip professional en les tasques d’assessorament i suport a la intervenció de cada persona participant per afavorir la seva implicació activa en el procés d’inserció laboral.
 • Realitzar avaluacions formativo-professionals i grau de motivació laboral de les persones participants.-Participar en activitats d’ajustament personal grupals.
 • Assessorar els professionals de l’equip en eines i estratègies d’intervenció amb les persones usuàries. -Donar eines i suport a les participants per tal que siguin més autònomes.
 • Intervenir amb les famílies de les persones participants, junt amb la treballadora social del servei..-Donar suport en l’adaptació progressiva als diferents tallers.
 • Afavorir i donar suport a la integració social de la persona en l’entorn social del servei
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación