Dependent - Aeroport de Barcelona (BCN)
Holland Trading Group
Barcelona
hace 12 horas
 • Vacancies
 • Dependent - Aeroport de Barcelona (BCN)

  A partir de l’octubre obrirem la nostra nova botiga a l’aeroport de Barcelona! Com a dependent, assessoraràs els clients sobre els últims dispositius i productes electrònics.

  Aquesta posició és de les menys avorrida i monòtona, perquè milers de viatgers arriben cada dia a Barcelona. Tu i els teus companys treballareu a la botiga localitzada a la zona d’embarcament de la T1 a l’aeroport de Barcelona.

  Treballaràs i estaràs en contacte amb els últims dispositius electrònics i promocions exclusives de marques prèmium del sector com ara : Bose, Bang & Olufsen, Apple, Samsung, GoPro, Canon, etc.

  com també minijocs d’arcade, altaveus que ballen, drons, boles de discoteca voladores i regals electrònics ideals!

  La teva tasca consistirà a assessorar els clients. A més, tu i el teu equip us assegurareu que els productes tinguin una presentació atractiva, emplenareu sempre els lineals buits i vetllareu perquè les promocions siguin clarament visibles.

  Així mateix, també t’hauràs d’assegurar de cobrar els productes ràpidament i correctament, per tal que els clients puguin continuar feliçment el viatge.

  Dependent - Aeroport de Barcelona (BCN)

 • Barcelona
 • Young Professional
 • Ets tu qui busquem?

  Els amics i els familiars et descriuen com una persona enèrgica, feliç i amb vocació de servei? Prefereixes un entorn de treball dinàmic amb persones de diferents cultures i històries que t’envoltin cada dia?

  Com que a l’aeroport hi passen milers de passatgers al dia, cap dia és igual. Seràs part del viatge d’un client. Dependrà de tu fer que el viatge sigui més agradable.

  Amb un petit gest amable, pots marcar una gran diferència. Fer que els clients surtin contents de la botiga t’omplirà de motivació i energia.

  Requisits que busquem :

 • Cicle formatiu grau mitjà o superior.
 • Ser flexible i estar disponible a temps parcial (mínim de 8 hores a la setmana) o a temps complet (màxim de 40 hores a la setmana).
 • Tenir fàcil accés a l’aeroport i disponibilitat per fer horaris rotatius. L’horari de botiga és de les h a les h.
 • Tenir un molt bon domini d’anglès i espanyol, i millor si parles més idiomes.
 • Tenir passió pels productes electrònics i ganes d’aprendre coses noves cada dia.
 • T’oferim :

 • Un contracte de treball amb data d’inici prevista l’1 d’octubre.
 • Un salari competitiu al mercat.
 • La possibilitat de guanyar comissions per objectius de vendes.
 • Un ambient de treball alegre, agradable i inspirador.
 • Nota : per treballar a la botiga a la zona d’embarcament de l’aeroport, necessitaràs una credencial especial de l’aeroport.

  Per obtenir aquesta targeta de l’aeroport, cal ser ciutadà espanyol o tenir residència a Espanya i no tenir antecedents policials.

  Capi de B&S :

  Capi és una empresa dedicada al mercat dels productes d’electrònica amb anys d’experiència en la venda detallista en aeroports.

  A diferència d’altres detallistes electrònics, estem especialitzats en el mercat lliure d’impostos i de terminals de viatges d’aeroports internacionals i nacionals, creuers i botigues militars i frontereres.

  Oferim als viatgers una gamma enfocada de productes i accessoris d’estil de vida de consum electrònic. El nostre objectiu és crear experiències de compra inspiradores i superar els nostres competidors en innovació de preus i productes.

  En fer-ho, ajudem els aeroports a brindar un entorn de compres atractiu i inspirador per als viatgers.

  Capi és part de B&S. B&S fa que els productes de consum prèmium estiguin disponibles per a tothom, a qualsevol lloc. Creiem que tenir accés a productes de consum que aportin noves experiències, alegria i comoditat a la vida quotidiana hauria de ser fàcil arreu del món.

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación