OPERARI VERIFICADOR d'ARTS GRÀFIQUES
Empresa del sector d'Arts Gràfiques de Terrassa
TERRASSA, Spain
hace 2 días
source : Servei d'Ocupació de Catalunya

Descripció

Empresa del sector d’Arts Gràfiques de Terrassa cercaOPERARI VERIFICADOR ARTS GRÀFIQUESMitjançant unes màquines de verificació amb control visual artificial, durà a terme el tall i repàs de bobines impreses.

Es fa el control de qualitat final de la producció de les bobines impreses, i es tallen les bobines (es passa de bobines grans a bobines més petites)EXPERIÈNCIA : És imprescindible una experiència mínima de 2 ó 3 anys en treballs amb màquines verificadores, línies de montatge, processos de verificació i, en general, en treballs que requereixin molta concentració.

Es valorarà, molt positivament, que tinguin experiència en verificació d’etiquetes adhesives en el sector d’arts gràfiques.

FORMACIÓ : Formació mínima a nivel de Batxillerat, d’FP-1, o similar, de qualsevol especialitat tècnica (Mecànica, Electricitat, Electrònica, ), administrativa o similar.

ALTRES : - Edat aproximada de 25 a 37 anys.- Es requereix personal responsable, dinàmic i amb habilitat manual, meticulositat, resolutius i amb ganes de superació.

 • Disponibilitat d’horaris : torns de treball rotatius : matí, tarda i esporàdicament pot ser també torn de nit.- Els candidats han de ser residents al Vallès Occidental : Terrassa, Sabadell, Rubí.
 • Possibilitats de promoció cap a altres llocs de treball amb més responsabilitats.- Retribució bruta anual inicial de 15.
 • 044,30.-€. Al cap d’uns mesos de la seva incorporació, a part de la retribució fixa passarà a cobrar una prima de producció.

 • Contracte inicial de 6 mesos, prorrogables sis mesos més, per passar posteriorment a indefinit.
 • Categoria

  Disseny i arts gràfiques

  Experiència(mesos)

  Nombre de llocs ofertats

  Ofertes per a persones amb discapacitats

  Detall de les funcions del treball

  Mitjançant unes màquines de verificació amb control visual artificial, durà a terme el tall i repàs de bobines impreses.

  Es fa el control de qualitat final de la producció de les bobines impreses, i es tallen les bobines (es passa de bobines grans a bobines més petites)

  Nivell Formatiu

  TÍTOL FP DE GRAU MIG

  Nivell del títol Tema del títol Nom del títol

  No s'han trobat resultats

  Competències

  Nivell Persona responsable i dinàmicaALT Persona organitzada i resolutivaALT

  Idiomes Parlat Escrit

  No s'han trobat resultats

  Permisos de Conduir

  No s'han trobat resultats

  Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

  Detall de l'experiència requerida

  És imprescindible una experiència mínima de 2 ó 3 anys en treballs amb màquines verificadores, línies de montatge, processos de verificació i, en general, en treballs que requereixin molta concentració.

  Es valorarà, molt positivament, que tinguin experiència en verificació d’etiquetes adhesives en el sector d’arts gràfiques.

  LABORAL TEMPORAL

  Durada del contracte(mesos)

  Salari fins a

  Detall d'altres beneficis

  Al cap d’uns mesos de la seva incorporació, a part de la retribució fixa passarà a cobrar una prima de producció.

  Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación