MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR A VILADECANS CURS 21/22
SABER DE SABORS, S.L
BARCELONA, BAIX LLOBREGAT, VILADECANS
hace 2 días
source : Departament d'Empresa i Treball

Descripción de la oferta

BUSQUEM MONITOR / A DE MENJADOR ESCOLAR A VILADECANS CURS 21 / 22EcoAtaula és una empresa que des del any 1991 ofereix els serveis de menjadors escolars, parvularis i instituts en tota Catalunya.

EcoAtaula està especialitzat en temes d'alimentació com també en educació en el lleure. Tasques i / o funcions a realitzar : El / La monitor / a de menjador es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia, de dilluns a divendres de 12 : 30 a 15h .

En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companyes / es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots / es els nens i nenes que assisteixen al servei de menjador del centre educatiu.

Sota la supervisió de la Coordinador / a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcionsprocurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènics saludables, a més de transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient,solidaritat, etc.

 • i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rol d’educador / a que va més enllà de la vigilància dels infants.
 • Ubicación : BARCELONA - BAIX LLOBREGAT - 08840 VILADECANS

  Detalle de las funciones del puesto de trabajo

  Tasques i / o funcions a realitzar : El / La monitor / a de menjador es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia, de dilluns a divendres de 12 : 30 a 15h .

  En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companyes / es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots / es els nens i nenes que assisteixen al servei de menjador del centre educatiu.

  Sota la supervisió de la Coordinador / a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcions procurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènics saludables, a més de transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient,solidaritat, etc.

 • i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rold’educador / a que va més enllà de la vigilància dels infants.
 • Aquesta funció de transmissió d’hàbits i valors que desenvolupa transversalment,tant en el moment de l’àpat com durant l’estona de lleure superior, a on el monitor / a implementarà les activitats prèviament programades i consensuades amb la resta de l’equip.

  Capacitats : El / La monitor / a de menjador, es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia.

  En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companys / es, fent-se responsable.

  També participa del seguiment i avaluació general del projecte i individual de cada nen / a del servei, així com també de la programació d’activitats, trimestralment, i sempre d’acord amb els objectius marcats per la supervisora Pedagògica, en consonància amb el projecte educatiu del centre.

  Requisitos

 • Experiencia 12 meses. Valorable tenir TITOL DE MONITOR / A DE LLEURE Valorable tenir experiència o voluntariat amb el àmbit de ESPLAIS o CAUS.
 • Valorable amb menjadors escolars mínim un any.Imprescindible tenir CERTIFICAT DE DELICTES SEXUALS

 • TÍTULO DE BACHILLERATO
 • título fp de grado superior - servicios socioculturales y a la comunidad
 • catalán (hablado c1 - d.funcional, escrito c1 - d.funcional)
 • Competencias / conocimientos : DINAMISME (Nivell : ALT) : INICIATIVA (Nivell : ALT) : ORGANITZACIO I ACOMPANYAMENT (Nivell : ALT) : RESPONSABILITAT (Nivell : ALT) :
 • Condiciones del puesto de trabajo

 • Contrato laboral temporal (9 meses)
 • Jornada parcial (13 horas - jornada semanal)
 • Salario mensual bruto desde '458' hasta '460'
 • Reportar esta oferta
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación