Monitors/es centre socioeducatiu Mallorca
Fundació Pere Tarrés
Palma de Mallorca, Illes Balears, Spain
hace 6 días
source : Iberempleos

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu.

Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió. La Fundació Pere Tarrés cerca monitors / es per diferents centres socioeducatius situats a Palma de Mallorca amb infants en risc d'exclusió social.

L'activitat es realitzarà en horari de tardes dins la franja horària de 16h a 20h (2 o 4 dies a la setmana en funció del centre).

Funcions : - Definició conjuntament amb l'equip dels objectius educatius - Programació de les activitats - Dinamització i seguiment del grup d'infants - Vetllar per la seguretat dels infants - Avaluació de les activitats Cerquem a persones amb títol de monitor / a de lleure, experiència amb l'àmbit social i disponibilitat d'incorporació a l'octubre.

Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", doy mi consentimiento para que neuvoo procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Puedo darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación