Masies de Voltregà: Comprador/a júnior
Bon Preu
Osona
hace 3 días

Descripció del lloc de treball

El / la Comprador / a és responsable de les compres d'una família de productes per proveir tots els establiments del Grup Bon Preu.

Principalment s’ocupa de les negociacions amb proveïdors, recerca de nous proveïdors, realització d’escandalls de tots els productes existents i nous en el mercat, fixació de preus de venda al públic i seguiment de les vendes i beneficis.

Busquem una persona amb moltes ganes de créixer professionalment, amb bona capacitat d'anàlisi, bon nivell en ofimàtica i motivació per a conèixer el sector.

Masies de Voltregà

Formació requerida : Imprescindible formació universitària , preferentment d'Empresarials, ADE o equivalent.

Experiència requerida : Es valorarà aportar experiència en Departaments de Compres

Idiomes : català nivell alt imprescindible, castellà nivell alt imprescindible

T'oferim :

Tipus de contracte : Indefinit

Horari : Horari partit de dilluns a divendres.

Salari : Negociable segons experiència aportada i aptituds del candidat.

Beneficis addicionals :

T'oferim formació adaptada al lloc de treball, possibilitats de promoció (el 95% és interna), 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.

Tots els empleats / des també gaudeixen de descomptes en productes i serveis com òptica, odontologia, informàtica, viatges, lloguer de vehicles, assegurances de cotxe i de la llar, entitats bancàries,...

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación