Balenyà: Personal per preparar comandes als Magatzems Centrals 4t Torn
Bon Preu
Osona
hace 1 día

Descripció del lloc de treball

Des del magatzems centrals de Balenyà es preparen, fent ús del transpalet elèctric, totes les comandes de producte, que es serveixen diàriament a cada un dels establiments que té el Grup Bon Preu.

Busquem persones amb empenta, dinàmiques, responsables i amb perspectives d'estabilitat laboral.

Balenyà

Experiència requerida : Es valorarà positivament aportar experiència en càrrec similar i / o en sector logística.

Idiomes : català nivell mitjà valorat, castellà nivell mitjà valorat

T'oferim :

Tipus de contracte : Indefinit

Horari : Opció A (30 hores setmanals i tots els festius) Divendres de 06 : 00 a 16 : 00Dissabte de 06 : 00 a 16 : 00 horesDiumenge de 08 : 00 a 18 : 00 hores Incluint els festius.

Opció B (30 hores setmanals i tots els festius) Dissabte de 06 : 00 a 16 : 00Diumenge de 08 : 00 a 18 : 00Dilluns de 06 : 00 a 16 : 00 Incluint els festius.

Salari : 1470€ bruts mensuals (12 pagues) Més una prima de productivitat mínima de 200 € bruts al mes garantida durant els 6 primers mesos.

A partir d'aquí seria una prima en funció de la productivitat individual.

Beneficis addicionals :

T'oferim formació interna, possibilitats de promoció (el 95% és interna), i el 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación