Gestor/a administrativo
JobLeads GmbH
L'Hospitalet De Llobregat, Cataluña, España
hace 3 días

El Hospital de Sant Joan de Déu Barcelona es un hospital de enseñanza especializada en los campos de la pediatría, ginecología y obstetricia.

Se encuentra en Barcelona, Catalunya (España). Se trata de un centro privado, concertado por el Servicio Catalán de la Salud Pública (CatSalut), perteneciente a la Orden Hospitalaria de San Juan de Dios, la organización religiosa que administra más de 300 centros de salud en el mundo.

Actualmente el centro cuenta con 306 camas y 13 quirófanos. Emplea a más de 1.500 profesionales y atiende cada año más de 3.

200 partos, 121.000 urgencias, realiza 18.000 hospitalizaciones y se llevan a cabo 14.400 cirugías. Desde 2009 el hospital está asociado a la National Association of Children’s Hospitals and Related Institutions (NACHRI), una prestigiosa organización de hospitales infantiles que trabaja para promover la salud y el acceso a la sanidad de los niños, y que cuenta con más de 200 miembros en Estados Unidos, Australia, Canadá, Italia, México y Puerto Rico.

Descripció de l'oferta GESTOR A ADMINISTRATIU VA per l’Àrea del Cor (Direcció Mèdica) EL PROJECTE A DESENVOLUPAR : Donar el suport assistencial i administratiu als pacients de l’àrea del cor i en especial al projecte Chain of Hope cardio.

LES RESPONSABILITATS : Coordinar les necessitats assistencials i administratives i / o altres en relació als pacients internacionals.

Gestionar les peticions de nous casos de parla anglesa. Coordinar amb l’equip assistencial les propostes de tractament, garantir la traducció i l’elaboració del pressupost i facturació corresponent.

Seguiment de Projectes de Recerca / Data manager. Proposar nous circuits i generar noves maneres d’atenció al pacient i família.

JORNADA HORARI I CONTRACTE : Jornada al 100%, horari a determinar. Contracte indefinit. Requisits EL PERFIL QUE BUSQUEM : Estar en possessió del TGS (branca administrativa) o Títol de Grau (ADE, Economia o similar).

Experiència en tramitacions administratives internacionals (pacients / recerca / productes). Experiència en elaboració de pressupostos / facturació.

Nivell alt d’Anglès parlat i escrit. Nivell alt de Català parlat i escrit. Coneixement i experiència en Microsoft Office (word, excel i power point) a nivell d’usuari avançat.

Tenir les competències relacionades amb els nostres valors institucionals. VALOREM : Experiència en gestió de projectes.

Experiència en Projectes e Recerca. Experiència realitzant tasques similar a l’Hospital Sant Joan de Déu. Experiència realitzant tasques similars al sector hospitalari.

Nivell C de Català. Coneixement d’altres idiomes. DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR : Per a poder inscriure’t a aquesta oferta de treball i adjuntar el teu Currículum Vitae clica al botó Inscríbete que veus en aquesta mateixa pantalla.

El termini de presentacions de sol·licituds serà de 20 dies naturals a partir de la data de publicació d’aquesta convocatòria.

Inscribirse
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación