ARBÚCIES: Personal de Caixa, Reposició i frescos 20h, 30h i 40h (CAMPANYA D'ESTIU)
Bon Preu
Selva
hace 10 días

Descripció del lloc de treball

El personal de caixa és una persona clau dins el supermercat, perquè en tot moment està en contacte amb els nostres clients i clientes, a qui ha de tractar de forma molt agradable.

Les seves funcions principals són cobrar a la clientela a la línia de caixes i donar suport puntual a altres seccions, principalment la col.

locació de gènere en estanteries.

El personal de reposició s'ocupa de la càrrega / descàrrega de gènere dels camions, de l'organització del magatzem, de la col.

locació de gènere en estanteries, així com de l'atenció personal dels nostres clients i clientes.

A les seccions de frescos s'atén directament a la clientela mitjançant taulell tradicional. El contacte amb els clients i clientes és de forma continuada, a part també es realitzen altres funcions pròpies com muntar parada, elaborar producte, col.

locar gènere, ordenar i netejar la secció.

Busquem persones amb moltes ganes d'aprendre, que els agradi l'atenció al públic, amb bona presència, responsables, dinàmiques i amb ganes de treballar.

Arbúcies

Experiència requerida : Valorable aportar experiència prèvia en supermecat i / o comerç especialitzat

Idiomes : català nivell alt imprescindible, castellà nivell alt imprescindible

T'oferim :

Tipus de contracte : Temporal

Horari : 20, 30 i 40 hores setmanals en torns intensius rotatius o nits de dilluns a diumenge.

Salari : 20h : 585.61€ bruts mensuals (12 pagues). 30h : 878.42€ bruts mensuals (12 pagues). 40h : 1171.23€ bruts mensuals (12 pagues).

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación