MOTLLISTA (INJECCIÓ DE PLÀSTIC)
JobLeads GmbH
Girona, Cataluña, España
hace 3 días

En dependència del Cap de Departament, la persona seleccionada participarà en la reparació, modificació, ajust i rectificació dels motlles d'injecció de plàstic, a partir de plànols 2D i 3D, utilitzant maquinària i eines habituals de taller per mecanitzar (torn, fresa, rectificadora,.

 • ajustar, pulir o mesurar. Participarà en el disseny i manteniment, però també prestarà assistència tècnica a la planta de producció, realitzant el muntatge i posta en marxa dels motlles i primera prova a peu a màquina.
 • També serà responsable de mantenir en bon estat de conservació els motlles, utillatges, equips i dispositius de treball.

  FP II / CFGS en Motlles i Matrius, en Fabricació mecànica o similar. Experiència demostrable en fabricació, reparació, ajust i rectificació de motlles d'injecció de plàstic.

  Capacitat per interpretar plànols 2D i 3D, utilització de torn, fresadora, rectificadora, electroerusió i eines de medició habituals (peu de rei, palmer,.

 • Es valorarà positivament coneixements de materials plàstics i els seus processos d'injecció, així com experiència com a mecànic-
 • ajustador pels acabats (pulir, abrillantar, etc), matriceria o soldadura.

  Inscribirse
  Añadir a favoritos
  Eliminar de mis favoritos
  Inscribirse
  Mi Correo Electrónico
  Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
  Continuar
  Formulario de postulación