Responsable Qualitat
JobLeads GmbH
Girona, Cataluña, España
hace 2 días

Empresa especialitzada en la fabricació de maquinària per al sector del packaging.Validacions de producte prèvia expedició a client.

Seguiment de problemàtiques de components tècnics i millora de la qualitat.Monitorització, anàlisis i reducció de Costos de No Qualitat (incidències, garanties i obsolets).

Validacions de productes nous generats per R+D+ILideratge equips de millora continua.Assegurament i millora continua dels processos interns / externs.

Gestió i control d'incidències a través de QM- SAP. Emissió i seguiment de no conformitats (NNCC) a proveïdors.Seguiment i control de càrrecs emesos a proveïdors.

Validacions productes a les instal·lacions dels proveïdors.Liderar generació de check lists (Procés & materials crítics).

Enginyeria Tècnica, FP / CF Grau Superior mecànic o experiència assimilable.Experiència prèvia com a tècnic de qualitat en empresa de fabricació de maquinària.

Valorable gestió de projectes en empresa internacional.Anglès nivell avançat. Valorable altres idiomes.

Inscribirse
Añadir a favoritos
Eliminar de mis favoritos
Inscribirse
Mi Correo Electrónico
Al hacer clic en la opción "Continuar", acepto que neuvoo recolecte y procese mis datos de conformidad con lo establecido en su Política de privacidad . Tengo derecho a darme de baja o retirar mi autorización en cualquier momento.
Continuar
Formulario de postulación